dimarts, 3 de febrer del 2009

No puges a l'andana. 1r. E.S.O.


14 comentaris:

Anònim ha dit...

El personatge de Sandra m'agradat molt,les disputes amb Felix son divertides.
Els nebots de Na Roser son molt entretenguts i entrovertits.
Els personatges que més nos han agradat son :Trista,Alegrina,Tenebre i Plàcid.
(Olga i MªTeresa)

Anònim ha dit...

El llibre es entretingut per que sol Na Roser sap el que hi ha a l'andana. El meu personatge preferit es placid , per que sempre vol estar tranquil y dormir tot el temps que puga. Magrada molt cuan Sandra persegix a Felix per tot el escenari perque ha trencat el plats o alguna cossa.ELs nevot de Na Roser per a mi son molts aburrits per que en el llibre no fan res interesant , excepte la vegada que s'asusten per culpa de trista.
Javier Belmar Martinez

Anònim ha dit...

sonia 1.f

ma agradat molt les barralls de
felix y sandra els nets de na roser son un poc antipatics menos daniel k liagrada molt y tanbe perque na roser es molt bona y els
y personatges fictisis con plasit y tenebre son la caña un que no dona proble mes y el atre k sipero son cuasi tots pero els personatges son molt alegres menos candela en el principi cuantel xixes es interesant y cuant descobrixes k na roser coneix a els personatges del baul jejej

Anònim ha dit...

Personalment, este llibre m'ha agradat molt més que l'anterior (“La llegenda de l'amulet de Jade”), perque només mirar la portada i llegir la xicoteta descripció que l'autor oferix en la contraportada serveix per a adonar-te que llegir-ho serà prou divertit.
El que més m'ha agradat han sigut les baralles entre Sandra i Félix, perque eren divertides i amenitzaven la lectura.
Podria destacar negativament les intervencions dels personatges fantàstics, perque m'han paregut pesades i avorrides.
Pense que els supòsits protagonistes, Candela i Daniel, no han tingut tot el protagonisme que deurien.
En general, un llibre fàcil de llegir (és indicat per a xiquets de 9 anys), amb uns capítols entretinguts i altres no tant.

Anònim ha dit...

Aquest llibre ha sigut molt, però que molt, més fàcil de llegir que altres que jo he llegit. Ha sigut entretenit quasi tot el llibre; excepte alguns capítols en els que solo parlen els esperits amb Na Roser. Algunes parts, com quan Sandra intentava arreglar les coses que passaven entre els xiquets i Na Roser, me han paregut molt entretenides. Encara que preferiria uns llibres un poc mes elaborats, aquest no ha estat del tot mal. La meua conclusió sobre aquest llibre es que es bastant simple però divertit.

Anònim ha dit...

El llibre no esta mal, alguns actes son mes aborrits com cuan es presenten y uns altres mes divertits com cuan descobrixen Candela i Daniel els sorolls hi ha en l`andana. M`agraden mes els llibres de aventures etc. que els de teatre perque son facils de llegir i en mi opinió els llibres de tatre es tenen que llegir cuan vas a fer una obra .
En resum, el llibre ma agradat.

Anònim ha dit...

El llibre m`agrat molt mes que el de la llegenda de l`amulet de jade algunes escenes eren molt avorrides i altres eren molt millors,m`agradat molt pero a mi m`agraden mes els de aventures,comics...Per a que enrrollarme mes un premi per a l`autora i altre per al llibre.

Anònim ha dit...

Aquesta vegada ha sigut la primera que he llegit teatre i m'ha resultat més fàcil de llegir que el llibre anterior.
En general, no m'agradat perque em semblaba per a més xicotets i llegir els paréntesis frena el ritme del conte, encara que sé que es necesari per a entendre millor el que passa.

Anònim ha dit...

dxthhhhhhhgxdhdgfhsefgergwdgzastrfwaetgwratgwre

Asier Romero Rubio ha dit...

Es el mitjor llibre que he llegit perquè es molt curtet i sempre diu les mateixes coses, per altra part també es el pijor llibre que he llegit en la eu vida (apart de la llegenda de l'amulet de jade), els protagonistes sempre diuen el misme (Sandra es cabretja con Fèlix) i así amb tots el personatges, Marissa, espere que em dones el regal a mi.
Asier Romero Rubio 1ºB

ribalmu ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

hola , me a agradat molt el llibre esta molt interesant , me a agradat el personaje de sandra amb el sues barlles amb felix.
adios
carla bore costa 1ºeso f

Anònim ha dit...

Me agrada sandra y fèliz, perque se varallen pero en el fons se estimen molt.
Candela me pareix que es una xiqueta molt antipatica que sols le importaa ella, pero en canvi el seu germa Daniel no.
Na roser me encata y el personatges pantastics tambe.

En general el llibre me a agradat, perque me el llegit en una besprada, pero les activitats qu mos an manat son un poc complicades.

Anònim ha dit...

Aquest llibre ha estat molt millor que l'anterior encara que tampoc ha sigut una meravella. El més divertit han sigut les baralles entre Fèlix i Sandra. Però Cal destacar que'ls esperits que intervenien han contribuit a fer l'obra molt més avorrida de lo que ja en un pricipi ho era .
Els protagonistes(Candela i Daniel) des del meu punt de vista tampoc han estat prou bé, menys al final que han tingut més protagonisme i han fet l'obra més divetida.
En definitiva ha sigut un llibre simple i entretengut encara que de vegades amb escenes avorrides i roïnes. Per tant jo crec que deurien possar-nos llibres més com per a la nostra edat, com per exemple el llibre que va propossar Maxi.