dimarts, 22 de gener del 2008



4t. E.S.O.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest llibre m´ha agradat molt més que l´anterior.
Pense que és un llibre molt interessant i fàcil de llegir.
L´únic negatiu que saque d´aquest llibre pense que és el preu, un poc car, ja que el llibre no és d´una extensió raonable per a que coste açó.
Per el demés, tot bé!

Anònim ha dit...

El llibre m'ha agradat perque és divertit i es pot llegir amb poc temps.
Lo únic que jo també pense que és car per a curt que és.
El recomane per llegir a tothom!

Anònim ha dit...

La veritat que ami si m'ha agradat, ja que al ser quasi tot diálegs es llig amb facilitat, també hi parla d'aspectes problemátics d'adolescents que també es interesant i al mateix temps et conta el que pensa l'adult. A part que hem sembla que es la primera obra de teatre que llig. Una manera de passar una bona estona :)

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'ha agradat, per el tema que tracta( el que hi conta es algo que pasa a la realitat els alumnes poc a poc van perdent la costum per el estudi i dedicanse a altres coses, en el llibre mostra la reacció de alguns pares en aquests casos: unos reaccionen tard per no voler acceptar que hi tentn fills poc aplicats, altres ho saben i fan el que hi poden.. i també per la part que mostra dels adults, es interesant) i per el poc temps que hi ha que dedicarli a llegirlo, ja que hi es bastant curt.Mostra algunes parts divertides. Pero com hi han dit els demes per a la poco extenció es molt car!