dijous, 24 de novembre del 2011

Dones. Isabel-Clara Simó. 4t. E.S.O.



"És tan reaccionari creure que les dones no estan capacitades per a determinades feines com pensar que totes són tendres, sensibles i intuïtives. Cada dona és un individu, no és l'espècie". Amb aquestes paraules, Isabel-Clara Simó s'encara a aquestes narracions, en què predomina la diversitat. En efecte: hi trobem dones tendres i dones múrries, dones passives i dones agressives, dones fortes i dones febles, dones víctimes i dones victimàries...


Us recordem que a la biblioteca del centre teniu alguns exemplars al vostre abast.

3 comentaris:

Sandra López ha dit...

El llibre,a excepcion d'alguns capituls,com per exemple "T'estimo Leonor" , no m'agradat molt perque m'ha costat molt entendre el argument del que realment vol contar-nos,com per exemple, "Pardalets". Pero en general,no está mal.

sonia gonzález botella ha dit...

El llibre de text dones ami m´gradat , pero perque es un llibre entretengut que parla sobre les personalitats de les dones y com podem ser avoltes y el nostre comportament les historie-tes algunes entretingues , una de les que mes m´agradat a sigut el bon suis .

maría chacopino ha dit...

A mi m'ha agradat molt el llibre, perque parla de diverses personalitats de les dones, i la vitat,es llig molt ràpid. A mi el capítol que no m'ha agradat ha sigut "Pardalets", em vaig fer un bon embolic! però els demés sí, sobre tot el de "T'estimo Leonor", sería increíble que tots els hómens foren així!Jajaja. Jo recomanaría llegir este llibre.