divendres, 6 de maig del 2011

El diari d'Anna Frank. 4t. E.S.O.



Qui haja llegit El diari d'Anna Frank podrà reviure, amb aquesta versió teatral, les emocions que desperta la tendra i terrible història d'una adolescent jueva, amagada durant dos anys, amb set persones més, en un espai molt reduït i secret.

Us recordem que teniu a la biblioteca del centre alguns exemplars al vostre abast

2 comentaris:

Jennifer Acevedo ha dit...

El llibre m'ha agradat molt ja que el protagonista compte els fets que viu d'una manera que et fa sentir com si estigueres present en cada escena. M'ha resultat sorprenent la situació que viu i a pesar de saber que la seua vida depenia d'estar amagat decidix escriure les seues emocions i vivéncies com a diari com una forma d'alleujament.

També em pareix interessant l'època en qué viu la protagonista, ja que pel simple fet de ser judía deu de sobreviure junt amb una part de la seua família en una casa amagats per haver nascut en una època en qué per culpa d'una ideologia racista vivia cada minut amb la tensió de ser descoberta i perdre la seua vida.

pd:crec que m'he enrotllat molt.
un un saludo Albert :D

Gema Sanchez Carmona ha dit...

El llibre m'ha agradat molt, ja que sempre escoltava parlar d'aquesta historia pero mai l'havia llegida, aixi que he pogut descrobrir pel meu compte de com la xiqueta juntament amb el demes a la casa del darrere, poden sobreviure a esta amagats durant unos dos anys... El final es molt trist, aixo si, aixina que per a un altra vegada possa un llibre bonic!!