divendres, 2 d’octubre del 2009

La mirada d'Al-Azraq. 2n E.S.O.


Una batalla medieval per conquerir una ciutat omple la terra de devastació i mort, però... queda viva una maledicció. Més de set-cents anys després, l'Anna i el Roger potser han trobat allò que mai no havien d'haver buscat i el malson ha despertat. Màgia, mort, traïció, mapes i enigmes. La recerca ha començat. Però estan realment preparats els nostres protagonistes per saber què s'amaga rere la mirada d'Al-Azraq?
Us recordem que a la biblioteca del centre tenia al vostre abast alguns exemplars.

3 comentaris:

Maxi Barrios García ha dit...

El llibre no ha estat del tot mal. Uns capítols han segut molt entretinguts però altres, un rotllo total. Sobre tot els que no entenia com els que començaven per "l'ombra està contenta..."
A part, maten a mes gent que en el senyor dels anills, orcs. Però, en conclusió, ha segut bastant millor que els de l'any passat.

Marisa ha dit...

Maxi,has de canviar el xip quan es tracta d'entendre el misteri d'una manera suggerent i no narrativa. No tot ha de ser acció. L'ombra és el fantasma d'Al-Azraq,també cal deixar-se portar per allò que no es pot dir explícitament...però que podem endevinar.

Sonia gonzález botella ha dit...

Ami la part que mes me ha agradat a sigut cuando el desellanç.Cuan
descobrixen tot el pastel de els carres y tot ,de on estaba
enterrat ,Basshunter y el seu guardaespalles que es quedaba mut y cuan tenia que matar mataba ,
li donaba igual matar a 2 que ha 3
pero menos mal que es va fer llusticia pero va acabar con va acabar tot alfinal Roger y Ana per una altra banda y el secretari que ya tenia treball que fer que cambiar a Al-azraq de on estaba amagat