dimarts, 30 d’octubre del 2007

Lectura de valencià 4t


4t ESO
El secret de l'alquimista de Francesc Gisbert.
Col·lecció "Esgurad". Edit. Bromera

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'ha agrat perque és interesant i el argument és bo,lo únic que no m'ha agradat massa ha sigut que hi havia que recordar molt noms de ciutats i costava un poc.Pero en general ha estat be.

jo1 ha dit...

M'ha agradat perque és un llibre entretingut. Pero no em pareix un llibre per preguntar en l'examen preguntes molt concretes perque en una llegida o en dos no se sap. Pero per tot lo demes esta prou be.

Anònim ha dit...

Al principi em va resultar molt avorrit i si no haguera tingut que llegir el llibre per obligació, no l´haguera continuat. Quan el protagonista va arribar a València em començà a agradar i a partit d´aquell moment, em va semblar un llibre bastant entretengut i divertit. El final no el vaig ententre molt bé, ja que no sé si la Camar mor o no.

Anònim ha dit...

Aquest llibre m´ha resultat molt interesant i amb moltes sorpreses com que l´amet es una dona, que en un principi estaba amb el enemic pero després per amor torna amb jordi.

Anònim ha dit...

El llibre no ha estat mal,pero si es una mica lios,per que el protagonista va viatjant molt aleshores tens que quedarte amb tots el llocs per els que passa.Pero per la resta ha estat be,per que es descobreixen coses interesants...